Over ons

LORELIA’S Atelier is gespecialiseerd in het retoucheren van alle type kleding voor kledingzaken alsook voor particulieren. Een ophaal en leveringsdienst voor winkels in regio Halle en omstreken is voorzien. Ondertussen heeft de zaakvoerster, Marina Seabra, al 20 jaar ervaring als styliste en naaister. Het is haar met de paplepel in de mond gegeven mede door de opgelopen ervaring in de beroemde familie zaak ‘Boetiek Willy’ te Halle.  Deze ervaringen en diploma van 'snit en naad' brengen schitterende eindwerkjes als resultaat. Lorelia’s Atelier puts the customer first.

Het is ambachtelijk, doch zwaar en niet te onderschatten werk. Ons gedetailleerd advies en onze deskundige 'know how' garanderen u een afgewerkt en vermaakt product naar uw wensen binnen de kortst mogelijke tijd.  Bij Lorelia’s Atelier bent u aan het juiste adres voor alles wat met naaiwerk te maken heeft. Van een kleine herstelling aan kledij, inkorten van broeken, verlengen van broeken, inkorten mouwen, aannaaien knopen, plaatsen nieuwe ritsen... en nog zoveel meer

Wilt u uw kleding op een vakkundige manier laten herstellen of verstellen?  We hebben een erg goed oog voor detail. Bovendien werken wij zeer precies, zodat u ongetwijfeld een van onze tevreden klanten wordt. Het verkorten van kledingstukken, het aanbrengen van elastische zomen, het herstellen van scheuren en gaten, of het verbreden van uw kledij; niets is ons te veel.

Aarzel niet een beroep te doen op onze kwalitatieve naaicapaciteiten, we doen ze met een glimlach, in een leuke sfeer en tegen een scherp tarief.  Wat wilt u nog meer?

A great love for fashion became a passion!

Marina Seabra – Lorelia’s Atelier

Zaakvoerder

Lorelia's Atelier